בית חב"ד שדרות

רח’ חטיבת גבעתי 11 שדרות.

א-ה 10.00-13.00

תמיד זמינים עבורכם גם בטלפון

אודות

אודות בית חב"ד שדרות

 

בית חב"ד בשדרות הוקם בשנת ה'תשמ"ז (1987) ע"י הרב משה זאב פיזם ורעייתו הרבנית סימה, בשליחות הרבי מליובאוויטש, נשיא דורנו, במטרה לשמש גשר לכל יהודי אל עולם התורה, המצוות והיהדות בכלל. הפסוק "ופרצת ימה וקדמה וצפונה ונגבה" היה לסיסמתו ומצוות "אהבת ישראל" הפכה למוטו המרכזי בפעילותו.

חב"ד מביאה את אור היהדות והחסידות לכל בית בישראל מתוך מאור פנים וכבוד לזולת. בחב"ד רואים בכל יהודי חוליה בשרשרת אחת שלמה – "עם ישראל". לכן חשוב לחב"דניקים שכל יהודי ישמור על זהותו וידבק בערכיה הנצחיים של האומה. חב"ד, בפעילותה, מפילה חומות של קיטוב וניכור פנימי בעם ומדגישה את המאחד והמשותף לכולם. בזכות פעילותה של חב"ד – המוני העם קרובים יותר אל החיים היהודיים המקוריים ואל המאור שבתורת ישראל.

אחד מיעדיה המרכזיים של תנועת חב"ד היא לסייע ליהודים לחיות כיהודים, בחיי רווחה. יעד זה מנחה את ארגון בית חב"ד לקיים שורה של מפעלי עזרה וחסד למען הציבור הרחב.

חב"ד בשדרות פועלת מזה שנים רבות בשורה של מוסדות חינוך ועזרה לזולת.

מגוון הפעילויות והשירותים לציבור של הארגון מגוון ביותר. בארגון עשרות מתנדבים שעושים את העבודה ברחבי העיר.

"בית חב"ד מהווה כתובת לכל עניין יהודי. במסגרת בית חב"ד מתנהלים חיים יהודיים תוססים. בבית חב"ד לומדים, מתוועדים, קוראים, שרים, חוגגים, ומה בעצם לא. ויחד עם זאת בית חב"ד משמש גם בסיס יציאה לפעילות ברחבי העיר והסביבה. מנהל "בית חב"ד", משמש כשליחו של הרבי מליובאוויטש והוא מביא את ברכתו של הרבי לכלל תושבי העיר ובפרט לפונים אליו. רבים נהנים עצה ותושייה משלוחי הרבי. אף אתה או את מוזמנים לפנות ולהסתייע בשירותי בית חב"ד.

פעילות רבה נערכת על-ידי בית חב"ד, כ’שלוחה מבצעית’ של המרכז בכפר חב"ד. המרכז בכפר חב"ד יוזם ומארגן פעילות ארצית, כשעל הביצוע בפועל מופקד בית חב"ד המקומי. חלק רב מתוכן האתר נלקח אף הוא מפרסומי המרכז, ועל כך תודתנו.

בית חב"ד בשדרות, פועל כעמותה עצמאית, הרשומה במשרד הפנים (מס’ עמותה 580134229) ונמצאת בפיקוח רואה חשבון מוסמך. מידי שנה מקבל בית חב"ד אישור ניהול תקין מרשם העמותות, על ניהול חוקי ומסודר. בית חב"ד פועל כמוסד ללא כוונות רווח (מלכ"ר) וכן אישור מס הכנסה לפי סעיף 46 לפקודה.

המימון לפעילות העניפה שלו מגיע ברובו מתרומות פרטיות של תושבים, נדיבי לב, השותפים למפעל האדיר.

השאירו תגובה